අවශ්ය ද්රව්ය
- කරවිල ගෙඩි 4 ක්
- වියලි මිරිස් අවුන්ස ½
- සුදු ළූණු අවුන්ස ¼
- අබ අවුන්ස ¼
- අමු ඉඟුරු අවුන්ස ½
- විනාකිරි අවුන්ස ¼
- Fortune Cooking තෙල්
- ලුණු
සාදන ක්රමය
- කරවිල වල ඇට ඉවත් කර දිග අතට පෙති කපා ගන්න.
- කපාගත් කරවිල, විනාකිරි දමා ලිප මත තබා තැම්බෙන්නට හරින්න.
- ඉන්පසු Fortune Cooking තෙල් වලින් එය රන්වන් පාට වනතුරු බැද ගන්න.
- වියලි මිරිස් අවුන්ස ½, සුදු ළූණු අවුන්ස ¼, අබ අවුන්ස ¼, අමු ඉඟුරු අවුන්ස ½ ගෙන විනාකිරෙන් අඹරන්න. (උකු ගතිය වැඩිනම් ඉතිරි විනාකිරි එක්කොට මදක් දියකරගන්න)
- පළමුව රන්වන් පාට වනතුරු බැදගත් කරවිල වලට මෙම මිශ්රණය එක්කොට හොදින් කලවම් කරගන්න. දින කිහිපයක් වුවද තබාගෙන ආහාරයට ගත හැකිය.
Image courtesy: Mawbima
No comments:
Post a Comment