අවශ්ය දේ:
- නෙළුම් අල - 500g
- සලාද කොළ - 250g
- බෙල් පේපර් (කොළ, කහ) - 250g
- අන්නාසි - 250g
- ගර්කින් - 250g
- තක්කාලි - 250g
- ලුණු මේස හැඳි ¼
- ගම්මිරිස් කුඩු මේස හැඳි ½
- ඔලිව් තෙල් මේස හැඳි ½
සාදන ක්රමය:
- නෙළුම් අල හොඳින් පිරිසිඳු කර සිහින්ව කපා ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න. තෙල් බේරෙන්නට හරින්න.
- සියලුම එළවලු හා පලතුරු වර්ග කොටු ආකාරයට කපාගන්න.
- වීදුරු භාජනයක් ගෙන කපාගත් සියල්ල දමන්න. ලුණු, ගම්මිරිස්, සහ ඔලිව් තෙල් දමා කලවම් කරන්න.
- මේසයට එකතු කිරීමට පෙර නෙළුම් අල එකතු කරන්න.
Image courtesy: somethingreen
No comments:
Post a Comment