අවශ්ය ද්රව්ය
- බිම්මල් ග්රෑම් 350
- කපාගත් රතුලූනු ග්රෑම් 50
- කපාගත් අමු මිරිස් කරල් 04
- සුදුලූනු බික් 04
- කරපිංචා කිනිත්තක්
- තුන පහ කුඩු තේ හැඳි 1/2
- තක්කාලි ගෙඩි 01
- පදමට ලුණු
- ෆොර්චූන් තෙල් මේස හැඳි 02
- මිටි කිරි අඩු කෝප්ප 01
සාදන ක්රමය
- බිම්මල් තරමක ලොකු කෑලි වලට කපාගන්න.
- මැටි වලඳක් ලිප තබා එයට ෆොර්චූන් තෙල් එක්කර රත්වන විට රතුලුනු සුදු ලූනු අමු මිරිස් රම්පේ කරපිංචා දමා තෙම්පරාදු කරගන්න.
- දැන් මෙයට සියළුම තුනපහ වර්ග ද එකතු කර විනාඩි 02 ක් පමණ තෙම්පරාදු කර කපාගත් බිම්මල් ද එක්කර තවත් විනාඩි 04 ක් පමණ තෙම්පරාදු කර මිටිකිරි දමා හින්දවා ලිපෙන් ඉවතට ගන්න.
No comments:
Post a Comment