අවශ්ය ද්රව්ය:
ඉස්සෝ පවුම් එක හමාරක්
ගම්මිරිස් තේ හැන්දක්
ලුණු තේ හැදි එක හමාරක්
ෆොර්චුන් කුකින් ඔයිල්
කොටා ගන්නා ලද පෙපර් කෝර්න් තේ හැන්දක්
සිහින්ව කපා ගත් කොච්චි කරලක්
කරපින්චා
සාදන ක්රමය:
ඉස්සන් මැදින් පලා ගන්න. බදුනකට පලා ගත් ඉස්සන් දමා ගම්මිරිස් සහ ලුණු කුඩු එක්කර අනා ගන්න. තාච්චියකට ෆෝර්චුන් තෙල් දමා මද ගින්නේ රත් කර ගන්න. රන් වන් පැහැ ගැන්වෙන තුරු ඉස්සන් බැද ගන්න. පෙපර් කෝර්න්, කරපින්චා, කොච්චි සහ තවත් ලුණු කුඩු ස්වල්පයක් එක් කර අනා ගන්න.
පිළිගන්වන්න.
No comments:
Post a Comment